Φωτογραφικά στιγμιότυπα από τη Συνέντευξη Τύπου που διεξήχθη στο Δημαρχείο Αμαρουσίου για τη διοργάνωση ΣΠΥΡΟΣ ΛΟΥΗΣ OLYMPIANS RUN International που ξεκινά από το Δήμο Αμαρουσίου την Κυριακή 14 Απριλίου. 


 

Από αριστερά διακρίνονται η Αντιπρόεδρος Ελλήνων Ολυμπιονικών Εύη Μωραϊτίδη, η Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, η Δικηγόρος Ιωάννα Καλατζάκου, o Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε Γιώργος Πατούλης, η Ολυμπιονίκης Μαραθωνίου Δρόμου Μαρία Πολύζου, η Γενική Γραμματέας του Υπουργείου Τουρισμού κ. Καραστάθη, η Γενική Γραμματέας του Πανελληνίου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών «Καλλιπάτειρα» Ιωάννα Καριοφύλλη και στο βάθος ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής FEEL GOOD Sports Aνδρέας Καπώνης.


 

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε Γιώργος Πατούλης και η Γενική  Γραμματέας του Υπουργείου Τουρισμού κ. Καραστάθη.


 Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε Γιώργος Πατούλης παρουσιάζει το μετάλλιο του OLYMPIANS RUN International δίπλα από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ένωσης Συμμετεχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες (Ε.Σ.Ο.Α) κ. Ανδρεάδη.

 

  Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε Γιώργος Πατούλης παρουσιάζει το T-Shirt της διοργάνωσης OLYMPIANS RUN International
Η
Δημοσιογράφος Σπυριδούλα Σπανέα και το πάνελ κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου.Από αριστερά διακρίνονται ο  Πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Συμμετεχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες (Ε.Σ.Ο.Α) κ. Ανδρεάδης, η Ολυμπιονίκης Μαραθωνίου Δρόμου Μαρία Πολύζου να κρατά το επίσημο T-Shirt, η Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε Γιώργος Πατούλης, η Γενική Γραμματέας του Υπουργείου Τουρισμού κ. Καραστάθη, η Αντιπρόεδρος Ελλήνων Ολυμπιονικών Εύη Μωραϊτίδη, η Γενική Γραμματέας του Πανελληνίου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών «Καλλιπάτειρα» Ιωάννα Καριοφύλλη, ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής FEEL GOOD Sports Aνδρέας Καπώνης και μπροστά ο
Πρόεδρος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής Γιώργος Φουντουλάκης.Η Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε Γιώργος Πατούλης μαζί με την Ολυμπιονίκη Μαραθωνίου Δρόμου Μαρία Πολύζου.

 

O Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε Γιώργος Πατούλης, ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής FEEL GOOD Sports Aνδρέας Καπώνης μαζί με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ένωσης Συμμετεχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες (Ε.Σ.Ο.Α) κ. Ανδρεάδη.